BIKRAM YOGA

BIKRAM YOGA ROSKILDE

Efter mange år med eventyr, stunt og alverdens dårlige arbejdsstillinger, er kroppen så småt begyndt at knage lidt. I den forbindelse gør jeg nu fast brug af Yoga, for på den måde at blive mere fleksibel i kroppen og få renset tankerne.

Der findes et hav af Yoga-typer, og jeg skal ikke gøre mig til ekspert her. Dog vil jeg slå et kæmpe slag for en Yoga-form som tiltaler mig, idet det er hårdt og giver en fantastisk følelse efter træningen, nemlig BIRKRAM YOGA.

Bikram Yoga er en yoga serie med 26 Hatha yoga stillinger og 2 vejrtrækningsøvelser. Timen varer 90 minutter i et rum som er 40 grader varmt. Denne form for yoga tiltaler mig pga. intensiteten, den meditative rytme og ikke mindst dens helende effekt på kroppen. 

Klarmelding.dk samarbejder med BIKRAM YOGA Roskilde, og i den forbindelse kan jeg på det kraftigeste anbafale du får taget en prøvetime derude.

 

Birkram Yoga vil også kunne arrangeres som en del af et event, men det kræver du kontakter mig direkte for mere planlægning og information.

God træning ved BIKRAM YOGA ROSKILDE.