MALMØ - NORDKAP

I fælleskab med min gode barndomsven René Søsborg, besluttede vi at ville køre Malmø - Nordkap på ATV. Dette er en unik mulighed for at udforske det firehjulet TGB-monster, og ikke mindt udføre en så lang tur med motorkraft ;)

 

Et helt fantastisk eventyr venter René og jeg, og det bliver med garanti en tur vi aldrig glemmer. 

Ruten bliver ad grusveje, igennem skove og samlet set bliver turen ca. 4.000 km. 

Jeg har aldrig kørt så langt på en ATV, og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang.

Vi har i den sidste tid fået udstyret på plads, og ikke mindst fået testet de to TGB-maskiner.

testpakke maskinerne, testkører og lære mere om vedligeholdelsen osv. inden turen starter omkring 1. Juli 2018.

 

Den ene maskine bliver indregistreret på Svenske B-traktor-plader, og  max-farten kommer derfor til at være 50-60 km/t. Den anden maskine er indregistreret til vej, og må derfor kører 90 km/t.

Så farten kommer til at ligge på de 50-60 km/t hele vejen, tildels for  lovens skyld, men også så vi ikke brænder motor og dæk af.

 

Vi kommer til at ligge på ca. 200 km om dagen, og så er der jo også god tid til en hviledag her og der.

Jeg ved, at vi med tiden kommer til at blive nogle trætte gutter, for man bliver rent faktisk mentalt og fysisk træt af at køre i så mange timer hver dag. Men fedt bliver det, og vi er spændte som bare fanden.

 

Selve ruten er ret vigtig, i forhold til vi gerne vil se en masse flot natur, og ikke vil ud på de helt store tunge veje.

Ruten fra Malmø til Nordkap bliver derfor via det efterhånden kendte "TET" spor, som et et officelt Adventure offroad spor som løber rundt i hele Europa. 

Dette spor går også igennem Sverige, og jeg har derfor klippet og klistret i kort-programmet Garmin Basecamp, for på den måde at have hele ruten til Nordkap fra Malmø.

 

Herunder kan du læse om forberedelserne til turen, og ikke mindst følge med i de daglige opdateringer under selve turen når den er igang for alvor.

I mordsætning til de andre adventure-beskrivelser, så skal du som læster “scrolle” helt i bund her på siden, for at læse de sidste opdateringer.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på forsiden, ( i bunden ) vil du modtage en mail hvergang der er nye beretninger fra turen.

 

God læsning ;)

19 MAJ 2018

De sidste par dage er blevet brugt i det Svenske, sammen med Rene’ Søsborg😁
Vi har testet Camp-udstyret og de to fede TGB ATV’er, da vi nærmer os startdagen for afgang mod Nordkap.
Det hele spiller MAX, og vi er sååå klar til 4.000km igennem de Svenske, Finske og Norske dirt-roads 💪💪