KURSER

OFFROAD MC K├śREKURSUS

Offroad MC træning er for dig som har en Adventure MC maskine, og som ønsker at få undervisning i de grundlæggende køre-færdigheder i løst underlag. Uanset erfaring, så vil du blive tilpas udfordret og få rykket dit køreniveau. 

Jeg er uddannet og certificeret BMW Offroad Instruktør fra Hechlingen i Tyskland. Siden da har jeg finpudset min undrvisningsstruktur så den rammer bredt og dybt.

Jeg kan derfor tilbyde en grundig og solid undervisning i Offroad kørsel på MC, og det kommer helt til at foregå efter jeres eller dit tempo.

 

Træning / uddannelsen kan ske på Sjælland eller jylland, men der er også muliged for at benytte et område i Sverige.

 

 

Kontakt mig gerne for mere information, og derefter finder vi sammen frem til en løsning omkring undervisning.

 

Dagspris: 5.000kr ex. moms.

( Kørselsafgifter og evt. kost og logi aftales pr. opgave )

GARMIN BASECAMP KURSUS

Et Garmin Basecamp kursus er til dig, som vil blive fortrolig med planlægnings-programmet som udbydes af Garmin.

Dette kursus henvender sig til enkelpersoner, klubber eller foreninger, som har brug for en god og spændende undervisning i programmets mange muligheder.

 

Jeg kommer gerne ud til jer, hvad enten det er i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Deltageren vil efter endt undervisning, have en grundlæggende forståelse for Basecamp`s opbygning, og vil selvstændigt kunne hente OSM-kort fra nettet. 

Deltageren vil selvstændigt kunne lave ruter, spor og waypoints, samt selvstændigt kunne overføre data fra Basecamp til GPS-enhed og retur.

 

Ønsker du, at kunne planlægge dit næste eventyr med et af verdens bedste redskaber, så kontakt mig og få mere information.

 

Dagspris: 5.000kr ex. moms.

( Kørselsafgifter og evt. kost og logi aftales pr. opgave )