KLARMELDING.DK

Mit navn er Jan Dalhoff, og jeg er stifter af klarmelding.dk.

 

Klarmelding.dk er en konsulentvirksomhed, der løser en lang række forskellige opgaver for virksomheder og privatpersoner indenfor teambuilding, projekt-koordinering, eventplanlægning og undervisning.

 

Med min baggrund fra Slædepatruljen Sirius, har jeg et solidt fundament for at yde professionelle, kreative og gennemtænkte løsninger. Min palette er bred, og det er i sidste ende kunden som sætter begrænsningen for hvad der er muligt.

 

Ingen projekter er for store, idet jeg samarbejder med andre profesionelle konsulenter. Jeg garantere levering af et professionelt skræddersyet produkt til dig. Du er altid velkommen til at kontakte mig, for at få en uforpligtende snak om mulighederne. 

 

 

Udover mit arbejde som konsulent, er jeg også eventyrer, og du kan på denne hjemmeside læse mine beretninger fra de mange ture jeg i årenes løb har været på. Gennem mine historier og via min blog ønsker jeg at inspirere og motivere andre til at søge eventyret. Jeg kommer med glæde også ud og fortæller om mine eventyr til din virksomhed eller til dit event. 

 

 

Jeg håber du finder min side spændende, og jeg glæder mig til at høre fra dig. 

 

 

Med venlig hilsen,

 

Jan Dalhoff

FOREDRAG

KURSER

STUNT ARBEJDE

EVENTYR BESKRIVELSER

FILM PROJEKTER

YOGA

MØD MIG HER

INSTAGRAM

KONTAKT MIG

FACEBOOK

I SAMARBEJDE MED