FOREDRAG

SLÆDEPATRULJEN SIRIUS

Slædepatruljen Sirius er en unik enhed som består af 12 mænd, der året rundt håndhæver den danske suverænitet i Nordøstgrønland. Patruljen er kendt over hele verden, men kun få kender baggrunden for dens eksistens og levevilkår.

Jeg tilbyder et foredrag med fangende fortællinger, billeder og video, om en livsstil som er langt fra det danske samfund.

 

Foredraget vil bla. omhandle historien, udtagelsen, hundene, savnet, bjørnebesøg og naturoplevelsen, som knapt kan beskrives med ord.

Foredraget henvender sig til skoler, efterskoler, højskoler, foreninger, firmaer, temadage osv. 

Men der er også mulighed for at vende foredraget over på det mere psykologiske aspekt, og fortælle om vigtigheden ved at man kan stole på sin makker, at man kalder en spade for en spade, og ikke pakker ens tanker og meninger ind.

 

Dagspris: 5.000kr ex. moms.

( Kørselsafgifter og evt. kost og logi aftales pr. opgave )

NORDEN PÅ LANGS

Projektet startede i 2013 hvor jeg kørte Danmark på Langs på rulleskøjter. Året efter fulgte en 3 måneders tur gennem Norge på MTB, vandring, kajak og rulleski. I 2015 sparkede jeg mig de 1.600 km igennem Finland på et løbehjul. Island sparkede min røv den efterfølgende sommer, da jeg vandrede de 550 km igennem den vulkanske ørken. Projektet blev afsluttet med årets tur Sverige på Langs som blev gennemført på MTB.

Ud af alle disse eventyr er der komme nogle fantastiske fortællinger, som jeg holder foredrag om. Gennem mine foredrag ønsker jeg at inspirere og motivere folk til selv at udleve de drømme de går rundt med i maven.

Dagspris: 5.000kr ex. moms.

( Kørselsafgifter og evt. kost og logi aftales pr. opgave )